MyLeaves brengt werknemer, opleider en werkgever dichter bij elkaar door vraag en aanbod van vaardigheden concreet te maken

ZO WERKT HET

1. Registreer skills

MyLeaves bouwt samen met de werknemer een skills passport op, waarin opgedane vaardigheden uit werk of opleiding op een generieke manier worden vastgelegd. Dit wordt versterkt met interesses, drijfveren en persoonlijkheids aspecten van de werknemer.

2. Verken mogelijkheden

Door inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kan en dit te vergelijken met de benodigde vaardigheden van diverse baanprofielen, krijgt de werknemer een overzichtelijk beeld van hoe ver weg of dichtbij banen uit verschillende sectoren van ze af staan.

3. Vergelijk leerpaden

De werknemer kan eenvoudig de leerpaden per baanprofiel vergelijken, en ziet concreet welke vaardigheden nog behaald moeten worden voor dit type baan.

4. School bij op maat

Door de skill-based opleidingsvorm van MyLeaves kunnen vaardigheden op individueel niveau worden bijgeleerd, waardoor een persoonlijk opleidingsplan kan worden samengesteld.

5. Deel je reis met werkgevers

Tijdens je reis kan de werknemer haar profiel delen met werkgevers en na elke bijscholing worden de behaalde vaardigheden erkend en aan het profiel toegevoegd. Zo kunnen werkgevers het talent vroeg vinden en onstaat er echt een mogelijkheid tot leven lang ontwikkelen.

Solide basis voor een leven lang leren

Ook na het in dienst treden blijft het profiel beschikbaar, en kunnen kandidaten gerichte vaardigheden bijleren om door te blijven groeien.

de MyLeaves webapp ondersteunt de kandidaat bij elke stap richting een nieuwe baan.

Tastbare voortgang

Of het nu gaat om het bijleren van één specifieke vaardigheid of het aflopen van een volledig traject, MyLeaves toont kandidaten precies hoe ver ze zijn en hoe ver ze nog moeten voor die nieuwe baan.

Vinger aan de pols

Niet iedereen leert even makkelijk. Met een helder progressieoverzicht krijgen opleiders inzicht in de voortgang van kandidaten en zien ze wie wel wat hulp kan gebruiken op het pad naar een nieuwe carriere.